درباره جراحی بینی در افراد دیابتی

بیماری دیابت یا مرض قند ، جزو بیماری های متابولیکی با شیوع بالا می باشد که طی آن سرعت و توانایی بدن برای سوخت و ساز قند خون کاهش پیدا می کند .در این مقاله مرتبط با جراحی بینی در رابطه با جراحی بینی در افراد دیابتی صحبت خواهیم کرد . در طول این بیماری تنظیم قند خون که در بدن نقش کلیدی دارد با مشکلاتی مواجه می شود و یا اگر میزان آن در خون طبیعی باشد سلول های بدن در برابر آن از خود مقاومت نشان می دهند لذا بیماری دیابت بر دو نوع تقسیم می شود :

جراحی بینی در افراد دیابتی

انوع دیابت

دیابت نوع اول :

وظیفه ی سلول های بتا پانکراس تولید انسولین می باشد . در دیابت نوع یک ، سلول های بتا تخریب شده لذا تولید انسولین مختل می شود . دیابت نوع یک نوعی از بیماری خود ایمنی می باشد که ارثی بوده و افراد مبتلا به این نوع دیابت باید برای تنظیم قند خون انسولین تزریق کنند . پنج تا ده درصد از افراد به این نوع دیابت مبتلا می باشند .

دیابت نوع دوم :

تعداد زیادی از افراد به دیابت نوع دوم مبتلا هستند که حدودا نود تا نود و پنج درصد را شامل می شوند . در ابن نوع دیابت تولید و عملکرد انسولین به صورت طبیعی انجام می شود اما سلول های بدن در برابر انسولین از خود مقاومت نشان می دهند لذا ورود انسولین به درون سلول ها با اختلال روبرو می شود که موجب افزایش قند خون یا هایپر گلاسیمی خواهد شد .

نکاتی درباره جراحی بینی در افراد دیابتی :

کنترل بهتر قند خون در جلوگیری از عوارض شدید متابولیکی نقش مهمی ایفا می کند . از آن جایی که بیهوشی موجب افزایش پیدا کردن قند خون و افزایش ضربان قلب می شود ، لذا در صورتی که قند خون در این ناحیه تثبیت شود از بروز اختلالات الکترولیتی و عفونت های داخلی جلوگیری می گردد بنابراین پیش از انجام هر عمل جراحی باید از سوابق بیماری های فرد مطلع شود .

شب قبل از عمل بینی بیمار نباید چیزی بخورد . ممکن است افت فشار اتفاق بیفتد که بهتر است 2 یا 3 ساعت قبل از عمل یک لیوان آبمیوه ی بدون پالپ بنوشد . به علاوه افراد دیابتی نباید صبح روز عمل انسولین تزریق کنند . جراحی بینی در افراد دیابتی با پیشگیری قابل انجام است و جای نگرانی وجود ندارد .